Lemovix για ανακούφιση από τον βήχα και τον πονόλαιμο

Lemovix για ανακούφιση από τον βήχα και τον πονόλαιμο
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Έφτασε η εποχή του χρόνου όπου ο πονόλαιμος και ο βήχας δυσχεραίνουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορεί να είναι συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή κάποιων άλλων παθήσεων και συνήθως αποτελούν τα πρώτα στάδια κάποια λοίμωξης του αναπνευστικού. Γι’ αυτό το λόγο, η άμεση αντιμετώπιση τους αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Η σειρά Lemovix, Καραµέλες & Σιρόπι, είναι η ιδανική λύση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την ανακούφιση από τον πονόλαιμο και τον έντονο βήχα. Συγκεκριμένα, η βιταµίνη C, που περιέχεται στις καραμέλες, σε συνδυασμό µε βότανα όπως φασκόµηλο, µέντα, ευκάλυπτο και φυσικά συστατικά όπως µέλι και λεµόνι, µπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό “φάρµακο” για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου. Επιπλέον, η βιταμίνη C, συμβάλλει στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και ενισχύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος.

Η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ενισχύεται με το σιρόπι Lemovix. Είναι και αυτό εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και φυσικά συστατικά, τα οποία, ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και το βήχα. Το μέλι σε συνδυασμό με το λεμόνι “μαλακώνουν” το λαιμό, καταπραΰνουν το βήχα, διευκολύνουν την αναπνοή και παρέχουν ενέργεια. Ο μάραθος, που περιέχεται μέσα στο σιρόπι, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να μαλακώνει το λαιμό και να διευκολύνει την αναπνοή. Είναι κατάλληλο για τον ερεθισμένο λαιμό και το βήχα και τονώνει το ανοσοποιητικό.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω είναι σημαντικό να ακολουθούνται και κάποια άλλα tips για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

  • Ενυδάτωση του οργανισμού με αρκετά υγρά καθίσταται απαραίτητη. Όταν δεν καταναλώνονται πολλά υγρά δεν παράγεται αρκετό σάλιο και βλέννα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ξηρότητα κάτι που κάνει τη φλεγμονή χειρότερη.
  • Κατανάλωση ζεστών (όχι καυτών) ροφημάτων μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο. Το ζεστό τσάι με μέλι (το πιο αγαπημένο σπιτικό γιατρικό) μπορεί να “μαλακώσει” τον ερεθισμένο λαιμό και να συμβάλλει στη θεραπεία.
  • Γαργάρες με χλιαρό αλατόνερο. Αρκετές έρευνες ανακάλυψαν ότι οι γαργάρες με αλατόνερο, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πονόλαιμου και στην αντιμετώπιση κάποιων βακτηρίων.
  • Τέλος, ο ύπνος και η επαρκής ξεκούραση μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση και τη θεραπεία, χωρίς να επιφέρει και άλλα συμπτώματα. Το «πεσμένο» ανοσοποιητικό, συχνά, συνδέεται με την έλλειψη ύπνου.

Οι παραπάνω συμβουλές προέρχονται από μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με την αντιμετώπιση του πονόλαιμου. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η συμβολή του γιατρού.