Συμμετοχή της εταιρίας Biopharm στo Pharma Point 2023

Συμμετοχή της εταιρίας Biopharm στo Pharma Point 2023
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
H Biopharm, εταιρία του Ομίλου Lelos Group, συμμετείχε στο Pharma Point 2023, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» στις 21-22 Οκτωβρίου.

Η δυναμική παρουσία της ΒΙΟPHΑRΜ  στην έκθεση  έτυχε  θερμής ανταπόκρισης απο το κοινό για άλλη μια χρονιά. Οι επισκέπτες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους της Biopharm για τις νέες προτάσεις της εταιρίας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν  η σειρά γυαλιών ηλίου και ανάγνωσης GianMarcoVentruri, η σειρά καθημερινής φροντίδας Stirixis, τα προϊόντα Metricy (ζυγαριές, πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα), καθώς και οι σειρές Superwhite, Lemovix, 4 action και Tomyka. Επιπλέον, εκπρόσωποι του Ομίλου Lelos Group αλλά και του τμήματος πωλήσεων έδωσαν το παρόν απαντώντας σε ερωτήματα και ζητήματα που απασχολούν τους φαρμακοποιούς.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε στο περίπτερο μας και δείχνετε την εμπιστοσύνη σας στην εταιρία μας και στα προϊόντα μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα αναζητούμε συνεχώς νέα, ποιοτικά και οικονομικά προσιτά προϊόντα για τη στήριξη του ελληνικού φαρμακείου στην δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή που διανύουμε.